Termeni și Condiții

Utilizarea acestui site implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și Condiții de Utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu prezentele Termeni și Condiții de Utilizare, vă rugăm să nu continuați accesarea site-ului.


INFINITI IMP-EXP 

este S.C. INFINITI IMP-EXP  S.R.L., societate comerciala cu sediul în Oradea, str. Caii Ferate nr.7, județul Bihor , înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J05/807/1998, CUI/CIF nr. RO10949887, denumita in continuare INFINITI IMP-EXP.


Informatii

Site-ul oferă utilizatorilor informații corecte și actuale cu privire la produsele oferite de INFINITI IMP-EXP, cu privire la modalitatea de comanda a acestora precum și orice informații necesare și utile utilizatorilor. 

Pentru a accesa acest site nu este nevoie să ne furnizați niciun fel de date cu caracter personal. 

În măsura în care doriți să comandati produsele oferite de INFINITI IMP-EXP, vă putem solicita  informații de identificare pentru a putea livra produsele comandate și a putea emite facturile fiscale necesare.


Comenzi

Nu exista comanda minima impusa. Preturile afisate pe site sunt  exprimate in Lei RON.  TVA -ul de 19% este inclus in pret. La finalizarea comenzii preturile sunt afisate in mod distinct.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsul comandat. 


Drepturi de autor

INFINITI IMP-EXP deține drepturile legale privind conținutul site-ului. Acestea sunt protejate prin legislația drepturilor de autor în vigoare.